Wednesday, September 16, 2009

Tukar template..

Bismillahirrahmaanirrahiim..

Dengan ini, ingin saya beritahu bahawa blog ini sudah bertukar wajah..(tak perlu kot nak buat pengumuman..huhu) Boring dengan layout lama.. tetiba rasa nak tukar baru..

Dengan adenyer sifu blogger a.k.a rubi diya, senang saya nak buat edited kat blog saya ni.. sebelum ni pernah tukar, tapi blog saya jadi kelam kabut... sejak dari situ saya takut nak tukar template lagi...huhu..

dapat gak belajar ilmu baru... baru la semangat nak update blog selalu... hehe...

p/s : esok test information system.. tapi satu ape tak study lagi ni... ape la saya ni... dush dush... takpe.. yang penting mood raya kene ade.. huhu..

6 comments:

encik BANGLA said...

congrats~
chumel template baru nedy~ ;)

izzahsakinah said...

comelll! ;)

Nedy, selamat hari raya.

rubi said...

yeahehe.. tengok ar siapa sifu dia beb.. mwahaha.(bangga tak hengat)

amieaffriza said...

cerianyer layout baru die..nice^_^

- A i D a N N a D i A - said...

to bangla :
thanks...=)

to nad :
blog nad pun comel gak~~
selamat hari raya gak...=)

to rubi :
hait sifu~~ ;)

to kak ami :
hidup kene selalu ceria...yuhuu...=)

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Waduh~ berbunga2! Cam citer pushing daisies ^_^