Wednesday, April 9, 2008

Tentang Nedy!!!!

Assalamualaikum... and welcome to my blog...

wah..excitednye dapat buat blog sendiri..sebelum ni baca orang punye je..hehe..alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat jugak buat bolg sendiri..

Sebelum tu saya nak perkenalkan diri saya..(fuh..skemanye ayat..) Nama diberi Nadia Shahirah..tapi orang panggil NEDY..tak tau la nape..nama tu roomate kat matrik yang bagi..sebab banyak sangat nama 'Nadia' kat matrik..haha

anak sulung dari 5 orang adik beradik..tapi perangai cam anak bongsu dari 10 adik beradik..fuh..ape maknanye tu...saya pun tak tau...haha

saya ni kalau dengan kawan, saya jadi peramah tp bile dengan adik saya, saya jadi 'pemarah'..huhu...cian adik saya..kalau adik saya buat hal(kadang2 saya pun buat hal..haha), memang bergegar rumah tu..tapi sekejap je saya marah sebab 'big boss' dalam rumah saya akan sound saya balik, lagi dasyat cam rumah kene tsunami..hehe('big boss'=my beloved mother=mak cayang....:) )



sekarang ni saya blaja kat upm.universiti penuh manusia...haha..dok kat kolej kelima..huhu..


emm..ape lagi ek nak cakap...huhu...dah tak tau ape nak cakap kot..apepe pun salam perkenalan dari saya...



Assalamualaikum..

1 comment:

Ruhul Jadeed said...

hep
hehe
waa..ni msti terstimulate sbb nad wat blog kn?
-.-
hehe
xrisau2
sbb pasni nedy kne siap sedia jd sifu
msti lawa abeh la blog nedy pasni
kt tngu n lihat ek?
:)
nk link tau.. hehe