Friday, January 2, 2009

Assalamualaikum..

Setelah sekian lama aku tak buka blog aku selama 1 sem, akhirnya terdetik jugak hati aku nak update balik dan nak kemaskan balik blog aku..

Bukan aku taknak update, tapi lepas kejadian hari tu, aku macam dah taknak amik tahu pasal blog aku..

Tapi tak leh gak sebab bila teringat balik apa sebab aku nak wujudkan blog aku, tetiba aku terdetik untuk update balik..

Alang2 aku dah bersuara ni, aku dengan rasa rendah diri nak minta maaf kepada semua kawan-kawan aku especially rakan-rakan mtp.. minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.. halalkan semua pemberian korang, tak kisah la dari segi duit ke, ilmu ke, apepe je la.. aku nak minta halal..

Aku nak minta maaf kat dila dan sya klu aku pernah terlawak kasar dengan korang selama kita bersama..You are my friends forever..

Untuk my roomate, kak nazi, nedy nak minta maaf sgt2 klu nedy ade wat salah kat akak.. kadang2 nedy xsedar yg ape yg nedy ckp selama ni boleh mengguris hati akak..akak la yg paling dekat dengan nedy sebab slalu tengok muka nedy setiap hari..huhu

Terima kasih kepada semua yang bagi sokongan pada nedy.. nedy hargai sangat jasa korang..

Terima kasih....

5 comments:

izzahsakinah™ said...

Yeay
Nedy kembali menulis!

*Sori.. I'm doing veeery bz rite now. Nanti lapang skit, kt kontek nedy eh*

imazaimi said...

nak minta maaf gak kat nedy =)

rebellious rubi said...

nedy mana shoutbox?

nak ajak ko? ko pun x pnah ajak aku
huhu..

sara chan said...

welcome back nedy~
tuliss aja ya.. be hepy!~ ^_^

Asyraf Azizan said...

hey nedy kembali.huhu