Wednesday, October 28, 2009

Dr. Chenta??

Tolong... tolong... bukan saya yang minta tolong... ni ha kawan saya sorang ni.... dia ada masalah dengan bf dia... bf dia ni still berkawan dengan ex-gf dia... siap bagi bunga lagi... ape kes? betul ker?

Saya tak reti la nak bagi nasihat camne... boleh tak korang bagi cadangan... untuk kawan aku ni jugak tau... tolong ek....

p/s : UPM xde air la pulak... nak mandi tadi pun kene mengangkut air... untung budak2 yang dok first floor...

6 comments:

amieaffriza said...

sape kwn anda tu?dia bg bunga betul ke bunga tipu?huhu..



p/s:sape yg bertuah dpt duk 1st floor tu ekk...(sambil angkat2 tgn...hehe)

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Bunga? Xleh bagi ek? Huhuhu~ manala tau bunga tue untuk buat ubat (hati) ker? Erm selidik2 lagi. Jangan terburu-buru okkeh~

P/s: Kami di baung menjimatkan diri, alhamdulillah masih ada setitis dua air untuk mandi =p (basuh baju pown ok gak nie) kui3

- A i D a N N a D i A - said...

to kak amie : bunga betul la...haha
tahniah kerana duduk kat first floor tu...haha

to faer : bukan xleh bagi tapi bunga kan ade makna yang tersendiri.. nape tak bagi jer kat awek dia tu? ke lelaki memang tak leh lupakan ex gf dia?? mana2 lelaki... tolong jawab soklan ni...

izwan7 said...

aiseh ingatkan masalah ape td.masalah chenta rupenye.
suh la kawan ko tu slowtalk.
ckp elok2 jgn nak marah2.suh dia tanye what should i do to make u get rid of her.
laki tu belum sedar lagi la tu sejauh mane membe ko tu cinta die..

imazaimi said...

*upm xde air. jom mandi kat tasik bukit expo =P

Fær.han/Unown F/Gyan said...

@tasha: ko terjun la sorang2 =p

@nedy: memangla tak dapat lupakan. Dah ada kenangan tertentu kan? =p