Monday, October 19, 2009

Sila beratur...

Apa perasaan korang kalau korang beratur punye la lama tapi last2 ade orang potong line korang.. ape korang rasa ek?

Memang la kat situ takde sign board "Sila beratur", tapi kita kan ada adab orang timur..nama pun 1 Malaysia kan? Kalau dah nampak orang tengah beratur tu, jangan la ikut sedap hati jer nak memotong...

Rasa dalam hati nak jer cakap.. "Elo cik adik..tolong beratur boleh tak? tak nampak ke kitorang tengah beratur ni.." Ape la.. nama pelajar U tapi budi bahasa tak dipraktikkan...

p/s : uishh..tak baik marah2.. nanti syaitan boleh hasut saya untuk berdendam pulak...astaghfirullah....

1 comment:

amieaffriza said...

sabar2 nedy...tarik nafas panjang2 ekk bile rasa nk marah=)