Monday, January 4, 2010

hey bebudak software, meh klik sini...

Assalamualaikum..

insyaAllah kita akan buat program bbq untuk budak2 software aje..butirannya seperti berikut :

tarikh :17hb januari 2010 (ahad)
masa : dalam pukul 10 sampai pukul 3 kot..
tempat : wakaf di bukit expo, UPM
yuran : RM20

pembayaran boleh dibuat kepada cik amie affriza sebelum 17hb ni ek..
sape2 yg ade masalah kat pembayaran, inform kat amie atau saya..

harap korang dapat join program ni sebab program ni adalah yang pertama dibuat dan mungkin terakhir..ye la..belum tentu kita akan dapat berkumpul camni lagi lepas graduate nanti..

so harap korang dapat join ek...

ok... =)

nak bagi korang terliur dan lebih bersemangat untuk join..haha

p/s : bagitahu kawan2 yang lain ek..

3 comments:

cawan merah said...

wakaf bukit xpo itu ada juta2...
mana satu weyhs?
haha..

i M a Z a i M i said...

wahhh..best nyer! ;)

- A i D a N N a D i A - said...

cawan merah : insyaAllah jap g aku g survey..nak ikut x?

ima : memang best tapi sori ek...ini untuk budak software aje...hehe